Loading Image

Herreskrub Sæbe - Økologisk 100g


Lækker økologisk Herreskrub
100g.


40,00 kr

Lagerstatus: På lager 3 item(s)

Varenr.: sv-1.09

40,00 kr

Sæt på ønskeseddel

Sæben har en dyb maskulin duft af Ceder fra Himalaya, med et strejf af Lime og Nellike. Sæben har sin olivengrønne farve fra grønt australsk ler, der giver et næsten umærkeligt let skrub.

 Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet kokosolie (sodium cocoate). Grønt australsk ler (Clay). Æterisk olie af Ceder (Cedrus atlantica), Patchouli (Pogostemon Cablin), Lime (Citrus aurantifolia) og Nellike (Eugenia Cariophyllata), (Farnesol*, Eugenol*, Limonene*). * Naturligt forekommende i æteriske olier.

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er hånd fremstillet. Sæberne er pakket i folie, dette sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Sæberen er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne er fremstillet i Danmark. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Den græske familie benytter opskrifter lavet af Sæbeværkstedet. Ligesom de leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når de selv fremstiller sæben.

Add Review

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer